Fem servir cookies per facilitar l'ús de la nostra web.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més.

Accepto.
joomla templates top joomla templates template joomla

Les seves propietats

L'oliva arbequina, que dóna origen a l'oli verge extra Essència Suprem, es caracteritza per la seva petita grandària i la seva aroma i olor afruitats, el que converteix el seu oli en un dels més exquisits, i essencial en la dieta Mediterrània. Originària de Palestina, es creu que va ser introduïda a la Península Ibèrica pel Duc de Medinaceli al Segle XVII, prenent el seu nom del Castell d'Arbeca, a la comarca lleidatana de Les Garrigues, on vivia el Duc.

Les olives aberquines, curosament seleccionades per Agro-Flix-Jové, doten a Essència Suprem  d'uns aromes i un afruitat amb unes característiques especials, convertint-lo en un oli d'altíssima qualitat, apreciat i valorat per tots els que el coneixen.

La seva qualitat el fa apte per als paladars més exigents, tant si es pren cru (amanides, torrades), com cuinat, convertint-lo en un dels millors olis de taula, no només per les seves característiques culinàries i organolèptiques, sinó també pel seu alt contingut en vitamines (A, D, E, F, I, K), antioxidants naturals (Polifenols i Ortodifenols) i pel seu contingut en lípids grassos mono-insaturats que afavoreixen la reducció del colesterol dolent (LDL), a més de prevenir les afeccions cardíaques i facilitar la digestió, permetent seguir una dieta sana i equilibrada, sent l'oli d'oliva verge extra un dels principals ingredients de la dieta Mediterrània.

Les aromes afruitats del nostre oli d'oliva verge extra monovariedad d'arbequina aporten notes d'ametlla, nous, tomàquet i herbes. En boca es presenta com un oli suau, dens i equilibrat. La subtilesa dels lleus tocs picants i amargs de l'arbequina de les Garrigues el presenten com un oli elegant i equilibrat.

L'acidesa mitjana de l'oli Essència Suprem produït per Agro-Flix-Jové és inferior a 0,2 °, sinònim de fruit fresc elaborat en òptimes condicions en tot el procés.

MÍNIMA ACIDESA = MÀXIMA QUALITAT

Informació nutricional de l'oli d'oliva verge extra

Contingut mitjà per 100 gr.
Energia                    900 kcal
Proteïnes                  0 gr.
Hidrats de Carboni     0 gr.
Greixos: 100 gr., de les quals:
Saturats                   15 gr.
Monoinsaturats          75 gr.
Poliinsaturats            10 gr.
Colesterol                 0 gr.
Vitamina A (retinol)   130 mg (16% quantitat diària recomanada)
Vitamina E (Tocoferol) 20 mg (200% quantitat diària recomanada)
Antioxidants naturals de l'oli d'oliva verge extra:
Polifenols                 15 mg
Ortodifenols             0,8 mg

La seva elaboració

El cultiu de l'olivera, la seva collita i tot el procés és gairebé tot artesanal. Comença a la tardor amb la selecció de les olives, quan es troben en el seu moment òptim de maduració. Inspeccionem acuradament les oliveres, triant només aquelles olives que estan en perfectes condicions; és un pas fonamental per assegurar la qualitat del nostre oli.

recogida

La recollida del fruit es realitza de forma manual i amb el sistema paraigües, directament de l'arbre, de manera que l'oliva no toca mai a terra. Immediatament són transportades, de manera que les olives fresques en poques hores ja són al magatzem, i s'inicia el seu processat abans que hagin transcorregut 24 hores des de la seva recol·lecció.

recogida

transporte

Un cop al magatzem, les olives s'han de rentar i s'eliminen totes les possibles branques, fulles, pols i impureses.

El procés continua al molí, on les olives es molen a baixes temperatures per conservar al màxim les propietats i garantir la seva millor qualitat.

 

molino

De la massa obtinguda, composta per oli, aigua, pinyols i polpa, s'extreu l'oli mitjançant sistemes de batut i centrifugat en què, per diferència de densitats, s'obtenen perfectament separats l'oli, el oliasses i l'orujo. Per assegurar la qualitat de l'oli i que aquest mantingui les seves propietats, el batut es realitza a una temperatura sempre inferior a 30º C.

Finalment, l'oli obtingut es filtra per eliminar possibles restes d'impureses i humitat, i s'emmagatzema en condicions òptimes de llum i temperatura, perquè arribi al consumidor conservant totes les seves qualitats.

És un producte 100% natural, un suc de fruita, obtingut directament per extracció en fred d'olives 100% arbequines i només mitjançant procediments mecànics en condicions que no produeixin cap tipus d'alteració de les propietats biològiques i organolèptiques, sense cap manipulació ni procediments químics .

Essència Supem és un oli verge i de qualitat extra, de producció pròpia, sense barreja d'altres olives.

 Esencia suprem