Fem servir cookies per facilitar l'ús de la nostra web.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més.

Accepto.
joomla templates top joomla templates template joomla

Qui som

Som una empresa familiar, ubicada a la localitat lleidatana de El Soleràs de les Garrigues, i generació rere generació hem estat cuidant les nostres oliveres. El 2008 vam decidir fundar Agro-Flix-Jové, una Cooperativa dedicada exclusivament al cultiu, producció i comercialització d'un oli d'oliva verge extra amb marca pròpia: Essència Suprem.

Creiem que el nostre treball és un estil de vida, i també som conscients que el nostre bon fer és fonamental per a la salut de les persones que consumeixen el nostre producte; per això, la nostra prioritat principal és fer un oli de la màxima qualitat, sense residus perjudicials per a la salut i el medi.

 

Fincas El Garrigues

Les nostres finques, un total de 100 hectàrees en propietat i 150 arrendades, estan situades als termes municipals de El Soleràs, Granyena de les Garrigues, Els Torms i Juncosa de les Garrigues, situats en una vall oberta i lluminosa.

 


Les Garrigues és una comarca formada per valls i estrets barrancs i envoltada per boscos i plantes aromàtiques. De tradició oleícola, i especialment idònia per al cultiu de l'olivera arbequina, la comarca compta amb un clima sec, una baixa pluviometria i una terra aspra que donen a Essència Suprem uns aromes i un afruitat amb unes característiques especials, convertint-lo en un oli d'altíssima qualitat apreciat i valorat per tots els que el coneixen.