Fem servir cookies per facilitar l'ús de la nostra web.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més.

Accepto.
joomla templates top joomla templates template joomla

Política de Privacitat

1. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP), se l'informa que les dades personals recollides a través d'aquesta web o del seu correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades Personals, i propietat de Agro-Flix-Jové, SCCL, amb CIF F25690512. Com a conseqüència del registre, l'usuari accepta que les dades personals facilitades o que es facilitin en el futur, seran objecte de tractament en aquest fitxer de dades de caràcter personal.

2. El propietari d'aquesta web només requerirà als usuaris aquelles dades necessàries per a la prestació dels seus serveis, i únicament seran utilitzats per a aquesta finalitat. La principal finalitat d'aquest fitxer és la de mantenir la relació contractual amb els clients i proveïdors, facilitar la tramitació dels treballs, l'estudi de dades estadístiques i la gestió d'incidències. Igualment, aquells clients que ho sol·licitin podran rebre comunicacions electròniques (butlletins i publicitat) relatives als productes comercialitzats pel propietari d'aquesta web. De conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en el supòsit que un usuari desitgi deixar de rebre comunicacions comercials electròniques en el futur, pot manifestar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3. L'usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

4. Per tal de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades personals, s'han adoptat els nivells de seguretat requerits de protecció de dades i s'han instal·lat els mitjans tècnics necessaris per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través d'aquesta web o del seu correu electrònic.

5. Agro-Flix-Jové, SCCL, com a propietari d'aquesta web, garanteix que no cedirà a terceres persones les dades personals recollides en els seus fitxers.

6. Els usuaris titulars de les dades personals incloses en els fitxers propietat de Agro-Flix-Jové, SCCL podran en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades de caràcter personal, en els termes recollits en la legislació vigent. Aquests drets podran exercitar-se mitjançant sol·licitud al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.